Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.

Winter mix - 1 kilo

Winter mix - 1 kilo

Winter mix - 1 kilo
Enkelvoudige voeding voor dieren.

Een mix met 7 verschillende ingrediënten die allemaal hun eigen gezonde werking hebben op het lichaam.

De wintermix bestaat uit:

Pastinaak blokjes: een gezonde beloning bomvol mineralen.
Dille steeltjesheeft een gunstige invloed op de slaap door zijn kalmerende werking. Dit kruid is erg rijk aan vitamine C en heeft een zeer gunstige en rustgevende werking op de maag.
Pepermuntwerkt tegen diverse dingen: misselijkheid, verlicht bij verkoudheid, is spijsverterings bevorderend, krampwerend op de maag, darmen en galwegen en leverversterkend.
Goudsbloemenbevorderen de spijsvertering en stofwisseling, versterken het immuunsysteem, ondersteunen de gezonde blaas en urinewegen.
Hibiscusbloemenbevatten een hoog vitamine C gehalte en veel organische zuren wat ze een verfrissende smaak geeft.
Rode zonnehoed (echinacea)zorgt voor een algemene weerstandsverhoging en werkt ontstekingsremmend.
Olijfbladerenremmen virussen en bestrijden effectief bepaalde bacteriën. In olijfblad zitten maar liefst 12 verschillende antioxidanten.

Disclaimer 
Dit is geen vervanging van eten maar een gezonde aanvulling. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de adviezen die erbij staan.
Bij medische problemen adviseren wij altijd een dierenarts te raadplegen.
De meeste dieren eten in de natuur afwisselend grassen, bloemen, bladeren en kruiden. Om het natuurlijke gedrag in gevangenschap zo goed mogelijk te stimuleren is het raadzaam deze enkelvoudige voeders aan het dieet toe te voegen en af te wisselen, daarbij kijkend naar de verschillende gezonde eigenschappen. Wissel bijvoorbeeld per seizoen de kruiden af om de weerstand te ondersteunen.
Geef niet te veel en bouw op. Een konijn mag 1/4 eetlepel tot 1 hele eetlepel per kilo lichaamsgewicht aan kruiden eten per dag. Let goed op de ontlasting van je dier.  
Dit geldt in verhouding voor alle dieren. Voer afwisseld voor werking en impact op het lichaam. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Eigen merk
  • Model: Kruiden
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Inloggen

Prijzen zijn afgeschermd

Tags: kruiden, gedroogd, hibiscus, echinacea, rode zonnehoed, goudsbloemblaadjes, calendula, olijf, pastinaak, dille, pepermunt, munt, goudsbloem, hibiscus, hibiscusbloemen, olijvenblad, olijvenbladeren