Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Klik hier voor meer informatie

Courgette stukjes - gedroogd - 1 kilo

Courgette stukjes - gedroogd - 1 kilo

Courgette stukjes - 
Enkelvoudige voeding voor dieren, humane kwaliteit
Gedroogde groente is praktisch en gezond. Door het drogen blijven de meeste vitamines en mineralen behouden en de groente bederft veel minder snel dan verse groente.

Dosering:
 geef gedroogde groente echt als snoepje maximaal een paar per dag afhankelijk van de grootte van het dier. Gedroogde groente kan prima gebruikt worden om door hooi of voer heen te mengen om het aantrekkelijker te maken en een dier weer aan het eten te krijgen.

Bewaaradvies: na gebruik verpakking weer goed sluiten en op een koele en droge plek bewaren. Liefst donker om verlies van voedingsstoffen te voorkomen.

Verpakking: wordt standaard geleverd in een hersluitbare plastic zak. 
Mocht je het liever bewaren in een bakje of een emmer dan zijn deze los te bestellen.

Disclaimer 
Dit is geen vervanging van eten maar een gezonde aanvulling. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de adviezen die erbij staan.
Bij medische problemen adviseren wij altijd een dierenarts te raadplegen. 
De meeste dieren eten in de natuur afwisselend grassen, bloemen, bladeren en kruiden. Om het natuurlijke gedrag in gevangenschap zo goed mogelijk te stimuleren is het raadzaam deze enkelvoudige voeders aan het dieet toe te voegen en af te wisselen, daarbij kijkend naar de verschillende gezonde eigenschappen. Wissel bijvoorbeeld per seizoen de kruiden af om de weerstand te ondersteunen en voor werking en impact op het lichaam. 
Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Inloggen

Prijzen zijn afgeschermd

Tags: courgette, courgette stukjes, gedroogde courgette, 1kg